Història

Can Jordi

Can Jordi ha estat obert durant més de 50 anys en el mateix lloc, sent una història de perseverança, adaptació i molta dedicació.

L’any 1965 en Jordi i la Mª Teresa vàrem començar criant i venen pollets. A mesura que el poble anava creixent la botiga també anava ampliant l’oferta de productes basics. Dedicant-nos en cos i anima al negoci, amb el temps, vam començar a portar productes de qualitat i gourmet i, a mida que la botiga guanyava reputació per la seva qualitat i servei personalitzat, van arribar el clients fidels.

Amb els canvis tecnològics i la dura competència es va a dur a terme una renovació integral a la botiga, es va fer un obrador per elaborar el producte fresc, i equipar amb una cuina, seguint amb el mateix compromís de qualitat i servei, que va permetre mantenir els clients al llarg dels anys.

Aquesta història de més de 50 anys es un testimoni de la importància de la passió, la adaptabilitat i el compromís amb la qualitat. I sobretot agrair els clients que el llarg dels anys es converteixen en amics.

Skip to content